Meteen naar de inhoud

Over Bogaard Zwembaden
Bogaard Zwembaden wil ervoor zorgen dat de klanten langdurig kunnen genieten van hun zwembad. In onze webshop vindt u daarom een divers aanbod van hoogwaardige zwembaden en zwembadaccessoires. Ons ervaren team van specialisten helpt daarnaast graag bij het uitzoeken van het juiste zwembad. Wij kunnen u tevens advies geven over de reiniging en het onderhoud van uw zwembad.
Eenvoudig te gebruiken producten
Wij leveren graag producten die eenvoudig te gebruiken zijn. De inbouw zwembaden en opbouw zwembaden die wij verkopen zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Wij kunnen onze producten ook voor u plaatsen. Hierdoor kunt u binnen een dag baantjes trekken en heerlijk ontspannen in het water.

Zekerheid van langdurig plezier
Bogaard Zwembaden levert uitsluitend zwembaden, spa’s en jacuzzi’s van betrouwbare merken. Met onze kwalitatief goede producten willen wij de klanten garanderen dat ze langdurig plezier hebben van het product. Voor extra zekerheid geven wij de klant daarom 5 jaar garantie op het product. Bent u op zoek naar een zwembad of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op via 036 760 0909.

Het team van Bogaard Zwembaden